Workshop verven + Expo: 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij? bij Melksnor Familiecafe
Sep
21
to Oct 20

Workshop verven + Expo: 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij? bij Melksnor Familiecafe

Vanaf zaterdag 21 september zal de tweede selectie collage illustraties met verhaaltjes van mijn kinderboekproject ‘Ik zie, ik zie… en wat zie jij?’ te zien zijn bij Melksnor Familiecafe in Amsterdam. We trappen de expo af met een workshop verven voor de allerkleinsten van 10.30 tot 12.30 uur. De gemaakte meesterwerkjes zal ik meenemen naar huis om hier weer nieuwe illustraties van te maken en gedichtjes bij te schrijven. Houd ook de Instagram pagina van Ik zie, ik zie… in de smiezen voor updates en info.

Melksnor familiecafe
Wibautstraat 105
Amsterdam
Meer info: melksnorcafe.nl

View Event →
Drs. Papa Party: 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij? Paint Party'
Jun
16
3:00 PM15:00

Drs. Papa Party: 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij? Paint Party'

Ter ere van het tweejarig bestaan van Drs. Mama zal ik op 16 juni, tijdens hun verjaarsdagfeestje -en family festival- een ‘Paint Party’ geven; een workshop verven voor de allerkleinsten. De verftekeningen die de kleintjes maken zullen worden gebruikt voor mijn kinderboekproject ‘Ik zie, ik zie…en wat zie jij?’. Met de verfkunsten van kleine kinderen maak ik collage illustraties en deel deze op mijn Instagram feed @ikzieikzieenwatziejij. De allermooiste komen, vergezeld van kleine verhaaltjes in rijmvorm, in mijn boek. Kom je ook verven?

Drs. Mama: ‘Drs. Papa Party’
15.00 - 17.30 uur
Charley’s Amsterdam
Nieuwe Kerkstraat 26
Amsterdam

View Event →
Expo 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij?' bij Eef Koffie
May
26
to Jul 31

Expo 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij?' bij Eef Koffie

Zoekend naar de juiste vorm voor het verwezenlijken van één van mijn grootste dromen; het maken van een kinderboek in collage stijl, ben ik aan de haal gegaan met de verftekeningen van mijn oudste dochter Fiep (3). Ik wist meteen: “Dit is de stijl die ik wil!”. Maar ook zag ik direct dat dit idee veel groter kan zijn; een coproductie van mij en de tekeningen van andermans kinderen! En zo is mijn creative challenge ‘Ik zie, ik zie… en wat zie jij?’ geboren.

Vanaf zondag 26 mei zijn de eerste collage illustraties voorzien van kleine verhaaltjes twee maanden lang te bewonderen bij Eef. De opening is zondag 26 mei vanaf 15 uur.

Eef Koffie
Van Bylandtstraat 92
Den Haag
meer info: eefkoffie.nl

View Event →
SAMPLE SALE RUIGROK v/d WERVEN
May
23
10:00 AM10:00

SAMPLE SALE RUIGROK v/d WERVEN

Speciaal voor het tassenlabel RUIGROK v/d WERVEN maakte ik twee collages voor de uitnodigingen van de aankomende pop-up SAMPLE SALE in Amsterdam. Koop je een tas tijdens de pop-up sale, dan maak je kans om 1 van de 2 originele collages t.w.v. 450 euro te winnen. Daarnaast zijn ze in LIMITED OPLAGE van 10 stuks ieder als ART PRINT te koop voor 29 euro per stuk. En er is koffie van RAVOTT KOFFIE. Kom je langs?

RUIGROK v/d WERVEN SAMPLE SALE
Derde Helmersstraat 30H
Amsterdam
10.00 uur - 20.00 uur

View Event →
&C Talent Store
Dec
16
to Jan 16

&C Talent Store

Van 16 december 2018 tot 16 januari 2019 was een gedeelte van mijn werk te zien én te koop in de &C Talent pop-up Store op Amsterdam Centraal. Deze winkel is een initiatief van de &C Talent Foundation, opgericht door &C Media en bedoeld voor talenten om zich te laten zien aan de wereld. In Lil’ Amsterdam, in de Amstelpassage, is gedurende drie maanden (tot half februari 2019) werk te koop dat is gemaakt door verschillende, door &C gecureerde talenten. Het assortiment wisselt maandelijks, waardoor steeds nieuw talent een kans krijgt.

Voor de tweede editie van deze store was ik als talent geselecteerd op mijn werk daar te tonen en verkopen.

View Event →
The Gardeners Office Expo
Oct
4
to Oct 7

The Gardeners Office Expo

Vanuit de filosofie van The Gardeners (creative agency) ‘where good things grow’ organiseerden zij een Office Expo tijdens hun housewarming( én Amsterdam AdNight) in oktober 2018. Mijn werk was onderdeel van deze expositie, samen met werk van onder andere Bas Kosters, Krijn van Noordwijk, Paul Bellaart, Bibi van der velden en vele anderen.

View Event →
Didi's Pin Up Club
Jul
13
to Jul 15

Didi's Pin Up Club

In het weekend van 13-15 juli was mijn werk onderdeel van de pop-up expo: Didi’s Pin Up Club, an art pop-up party, georganiseerd door Didi Feuth. Al haar favoriete kunstenaars lieten zich (voor sommigen zelfs voor het eerst) zien aan de wereld, bij Studio Sarphaat in Amsterdam:

Cedric Laquieze
Florence Schweinemachers
Steffie Padmos
Mark Walschot
Juliette van Ardenne
Roxanne Dekker
Sophie Lever

More expo’s to come!

View Event →