Back to All Events

&C Talent Store


  • &C Talent Store Stationsplein Amsterdam, NH, 1012 Netherlands (map)

Van 16 december 2018 tot 16 januari 2019 was een gedeelte van mijn werk te zien én te koop in de &C Talent pop-up Store op Amsterdam Centraal. Deze winkel is een initiatief van de &C Talent Foundation, opgericht door &C Media en bedoeld voor talenten om zich te laten zien aan de wereld. In Lil’ Amsterdam, in de Amstelpassage, is gedurende drie maanden (tot half februari 2019) werk te koop dat is gemaakt door verschillende, door &C gecureerde talenten. Het assortiment wisselt maandelijks, waardoor steeds nieuw talent een kans krijgt.

Voor de tweede editie van deze store was ik als talent geselecteerd op mijn werk daar te tonen en verkopen.

Earlier Event: October 4
The Gardeners Office Expo