Back to All Events

Expo 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij?' bij Eef Koffie


  • Eef Koffie 92 Van Bylandtstraat Den Haag, ZH, 2562 GL Netherlands (map)

Zoekend naar de juiste vorm voor het verwezenlijken van één van mijn grootste dromen; het maken van een kinderboek in collage stijl, ben ik aan de haal gegaan met de verftekeningen van mijn oudste dochter Fiep (3). Ik wist meteen: “Dit is de stijl die ik wil!”. Maar ook zag ik direct dat dit idee veel groter kan zijn; een coproductie van mij en de tekeningen van andermans kinderen! En zo is mijn creative challenge ‘Ik zie, ik zie… en wat zie jij?’ geboren.

Vanaf zondag 26 mei zijn de eerste collage illustraties voorzien van kleine verhaaltjes twee maanden lang te bewonderen bij Eef. De opening is zondag 26 mei vanaf 15 uur.

Eef Koffie
Van Bylandtstraat 92
Den Haag
meer info: eefkoffie.nl