Back to All Events

Workshop verven + Expo: 'Ik zie, ik zie...en wat zie jij? bij Melksnor Familiecafe


  • Melksnor Familiecafe 105 Wibautstraat Amsterdam, NH, 1091 GP Netherlands (map)

Vanaf zaterdag 21 september zal de tweede selectie collage illustraties met verhaaltjes van mijn kinderboekproject ‘Ik zie, ik zie… en wat zie jij?’ te zien zijn bij Melksnor Familiecafe in Amsterdam. We trappen de expo af met een workshop verven voor de allerkleinsten van 10.30 tot 12.30 uur. De gemaakte meesterwerkjes zal ik meenemen naar huis om hier weer nieuwe illustraties van te maken en gedichtjes bij te schrijven. Houd ook de Instagram pagina van Ik zie, ik zie… in de smiezen voor updates en info.

Melksnor familiecafe
Wibautstraat 105
Amsterdam
Meer info: melksnorcafe.nl

Earlier Event: July 3
Expo Bombarie
Later Event: November 30
EXPO COFFEE COMPANY