Een greep uit mijn custom made collages

Het is ook mogelijk om een collage op maat te laten maken; custom made. Met jouw persoonlijke input in mijn achterhoofd, maak ik een collage waarin deze informatie in symbolieken terugkomt. Heb je hier ogen naar, stuur me dan even een mailtje voor de mogelijkheden en prijzen.

contact

Mathilde.png

YOU ARE MY BERRY ON THE CAKE

Persoonlijke collage voor Pieter en Deirdre in opdracht van Mathilde. De wens was om Australië in de collage te verwerken, waardoor ik de kleuren groen en geel heb toegevoegd. Dit staat ook voor de zee en het strand. Verder zitten er roze en gouden elementen, die ook in de huwelijksuitnodiging terugkwamen. En de hand met de ring en frambozen staat voor ‘elkaar de (rechter)hand geven’.

 
IMG_8909.JPG

FALLING IN LOVE

Als huwelijkscadeau voor Laura en Bastiaan, heb ik hun ontmoetingsverhaal vastgelegd in deze collage: Laura is letterlijk flauwgevallen in de armen van haar grote liefde Bastiaan.

 
GOLDEN FLY.png

GOLDEN FLY

Een collage puur op kleurgebruik, met tropische en exotische elementen.

 
C7DF95C5-2E6E-4E87-8550-DF2FEE3AD742.jpg

WE STAY. OKAY?

Voor het vijfjarig bestaan van Volkshotel, waar ik acht jaar geleden als allereerste werknemer begon en waar ik inmiddels alweer 2,5 jaar weg ben, maakte ik deze collage van al het moois dat met de jaren voor en vanuit Volkshotel is gemaakt. De collage was een cadeau van het personeel; het Volks, aan het Hotel. Een plek waar iedereen die gaat toch een beetje blijft…’We stay. Okay?’

Ilse.png

ILSE

Ilse en Michiel wilde graag een persoonlijk art work voor aan hun eigen muur. Ze zijn beiden in Friesland opgegroeid. Dit zie je terug in de schapenkop en de vissenstaart op het hoofd. Ze hebben elkaar in de trein ontmoet; je ziet het landschap gefragmenteerd voorbij razen. Ze kijken veel tv en volgen alles. Én ze delen dezelfde humor. De knipoog zie je terug in de algehele voorstelling.

 
Schermafbeelding 2019-02-09 om 21.56.50.png

STEFAN

Deze collage maakte ik in opdracht van Daniëlle voor haar man Stefan. Het is de meest mannelijke collage die ik tot nu toe heb gemaakt. Stefan zijn liefde voor wielrennen, voetbal en sport in het algemeen en zijn oneindige energie voor film/docu maken -en schrijven komt terug in de voorstelling.

 
IMG_6784.JPG

IT’S ALL THEATRE

In opdracht van het kleinschalige Theaterhuis Amalia maakte ik deze tweeluik ‘It’s All Theatre’. De originelen hangen in de huiskamer van het theater, maar prints van deze twee zijn onderdeel van de &C ART COLLECTIE, verkrijgbaar in gelimiteerde oplage via wallmore.nl.

 
IMG_3865.jpg

ANNE & NIELS

Wat een eer. Ik mocht het huwelijkscadeau van de familie aan het kersverse bruidspaar Anne en Niels maken. Een collage bomvol persoonlijke betekenissen en dus met een heel eigen verhaal. Welk verhaal maak jij ervan?

Oma Fiep .png

OMA FIEP

Voor de 95ste verjaardag van Oma Fiep maakte ik een collage die op haar lijf geschreven is. Fiep is gek op reizen, houdt van mooie spullen en kleren, de zon, aquajoggen (in haar jonge jaren) en het geloof.

Helaas heb ik geen betere foto van deze collage dan deze.

 
Schermafbeelding 2019-02-09 om 22.05.51.png

JULIE

Een bijzonder verhaal, omdat Julie ter wereld is gekomen via een draagmoeder.

 
IMG_6570.JPG

LOULOU

Voor mijn jongste dochter LOULOU maakte ik deze ‘geboortecollage’. Sinds het moment dat Lou’ in mijn buik zat, moest alles ineens in kleur en print. Mijn garderobe -voorheen alleen bestaande uit zwart, wit, grijs en donkerblauw- werd ineens roze, oranje, rood en leopard in overload. Én ik wilde weer ‘s met mijn handen werken, in plaats van achter een beeldscherm zitten. Dat pakte zo uit. Nog steeds heb ik het gevoel dat deze collage een pure weerspiegeling is van het karakter van Loulou; vrolijk, fel & eigenzinnig. En sindsdien zul je mij niet meer zo vaak in het zwart zien.

 
IMG_0494.jpg

LORIEN

In opdracht van de vriendinnen van Lorien maakte ik deze collage op maat, waarin achitectuur, gezelligheid en humor terugkomen. Ik gaf ‘m letterlijk een gouden randje, omdat Lorien van goud is.