Sophie geselecteerd als 'talent' voor AndC Talent Store

Van 16 december 2018 tot 16 januari 2019 is een gedeelte van mijn werk te zien én te koop in de AndC Talent pop-up Store op Amsterdam Centraal.

Deze winkel is de eerste actie van de AndC talent foundation, opgericht door AndC Media en bedoeld om talent zichtbaar te maken en verder te helpen. In Lil’ Amsterdam, in de Amstelpassage, is gedurende drie maanden (tot half februari 2019) werk te koop dat is gemaakt door verschillende, door &C gecureerde talenten. Het assortiment wisselt maandelijks, waardoor steeds nieuw talent een kans krijgt.

Chantal Janzen: ‘Uiteindelijk gaat het erom dat iemand je ziet, in je gelooft en een helpende hand biedt. Soms is een sinaasappelkistje neerzetten al genoeg, soms vraagt het om een steigerhouten verhoging.’  

Samen met Frank Willems, Esther Gemser, Christine Mooijer, Iris Nijenhuis, b.undaunted en Ruigrok van der Werven ben ik geselecteerd voor de tweede editie van deze pop-up store.

De &C talent store is elke dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur op Lil’ Amsterdam. Voor meer informatie over de foundation of het AndC Talent platform, kijk op: www.andc.tv/talent of volg @andctalent

Sophie LeverComment